Особливості ароматичної продукції Acqua Delle Langhe

Цієї осені вітчизняний ринок ароматичної продукції для дому поповнився новими представниками. На прилавках різних бутіків ароматів і в електронних каталогах спеціалізованих магазинів з'явилася:

  • парфумерія для дому Acqua Delle Langhe;
  • ароматичні композиції Teatro Fragranze;
  • аромадифузори і свічки з приємними ароматами Ted Sparks.

Продукція кожного з перерахованих брендів є справжнім витвором мистецтва. Вона поєднує в собі чудові комбінації ароматів та естетичну красу.

Ароматичні дифузори та свічки Acqua Delle Langhe

Однак головною новинкою осені стала парфумерія для дому Acqua Delle Langhe. Цей італійський виробник зумів порадувати любителів приємних ароматів вишуканими композиціями, вміщеними у витончені склянки дифузорів та стильні келихи ароматичних свічок.

Небагато про бренд Acqua Delle Langhe

Італійський бренд ароматичних товарів Acqua Delle Langhe був заснований парфумером Альберто Аветта у 2012 році. Першими продуктами компанії стали 3 парфуми – Arborina, Cannubi и Villero.

Через 2 роки лінійка ароматів істотно збільшилася і налічувала 8 унікальних композицій, кожна з яких мала вишуканий і неповторний аромат.

У червні 2014 року компанія на чолі з Альберто отримала офіційне визнання громадськості та була оголошена об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Однак після визнання майстер не залишився спочивати на лаврах і продовжує створювати нові композиції. Наразі він сконцентрувався на створенні елітних ароматів для дому.

Нові ароматичні композиції Acqua Delle Langhe випускаються у формі:

  • свічок з приємним ароматом;
  • аромадифузорів для приміщень;
  • спреїв для текстилю та постільної білизни.

Вся перерахована ароматична продукція для будинку від згаданого італійського бренду вже доступна для придбання в бутіку ароматів Scents.

Ароматичні композиції для дому Acqua Delle Langhe

Знайомство з елітними домашніми парфумами Acqua Delle Langhe можна починати з будь-якої композиції. Кожна з них має унікальне поєднання запахів і зможе порадувати нюх навіть досвідчених любителів приємних ароматів.

На даний момент виробник готовий запропонувати всім охочим аромасвічки, дифузори та спреї для постільної білизни з такими ароматами:

  • Boscareto. Цікаве поєднання апельсина, грейпфрута, мандарина, імбиру, сицилійського лимона та бергамоту прямісінько з Калабрії. Доповнюють композицію ноти півонії, чайного листя, мускусу та лишайника.
  • La via del Sale. Оригінальне поєднання лимона, бергамоту, піттоспоруму, гарденії, жасміну, лілії, мускусу та озонових сольових нот.
  • Langa Fiorita. Композиція повністю складається з цитрусових нот. У ній можна вловити ноти гіркого апельсина, запах квіти апельсинового дерева, бергамоту, лимона та петигренової олії .
  • Langa Romantica. Під цією назвою ховається цікаве поєднання апельсина, ванілі та кориці з додаванням ноток кардамону і кмину. Дуже теплий та чуттєвий аромат.
  • Terre Lontane. У цій ароматичній композиції ніжні ноти італійських цитрусових поєднуються з ароматом ладану та деревними нотами.
  • Tralci. Аромасвічки і дифузори з подібним ароматом дозволять відчути дивовижний характер та абсолютну наполегливість. В ароматичній композиції присутні: бергамот, рожевий перець, лимон, тютюнове листя, квіти тютюну, какао, ваніль і деревні ноти.
  • Uve Nobili. Ця композиція передає чудовий аромат шляхетного італійського винограду. У ній початкові ноти малини та полуниці поєднуються з акордами виноградних пагонів та теплими земляними нотами.

Відкрийте для себе світ елітних ароматів для дому Acqua Delle Langhe. Прекрасні ароматичні композиції допоможуть вам створити затишну атмосферу в будь-якому приміщенні та розслабитись від повсякденної метушні у колі рідних, друзів чи колег.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]